Loading...

Idi u prodavnicu

Njami™ Sušena piletina

Domaća Sušena Piletina: Zdrava i Ukusna Poslastica za Vašeg Psa! Pravljenjem sušenih pilećih traka kod kuće možete kontrolisati sastojke i izbeći dodatke i konzervanse koji se često nalaze u kupovnim poslasticama. Ovaj jednostavan recept omogućava vam da svom psu pružite zdravu i ukusnu poslasticu, bogatu proteinima i bez neželjenih dodataka. Pročitajte recept i pripremite savršene grickalice za svog ljubimca!

Sastojci

  • 500 g pilećih grudi
  • (bez kože i kostiju)

Nutritivne Vrednosti +

Koraci Pripreme

  1. Pripremite meso: Narežite pileće grudi na tanke trake, debljine oko 1/4 inča. Potrudite se da trake budu što je moguće jednakih veličina radi ravnomernog sušenja.
  2. Sušenje: Zagrejte rernu na 70°C. Rasporedite trake pilećeg mesa na rešetku rerne, pazeći da se ne dodiruju. Sušite oko 6-8 sati, ili dok trake ne postanu potpuno suve i hrskave.
  3. Povećanje temperature: Nakon sušenja na niskoj temperaturi, povećajte temperaturu na 150°C i sušite dodatnih 15-20 minuta kako biste se uverili da su sve bakterije uništene i da je meso dodatno hrskavo.
  4. Hlađenje: Ostavite sušene trake da se ohlade na sobnoj temperaturi pre služenja.
Cute Dog